Saturday, March 6, 2010

Sape nak gua edit gambar dia?



Tak cukup bisnes baju je...kita tambah lagi..

Gambar atas satu contoh gambar kahwin saya yg dah diedit.. Masa tu saya ada upah fotografer.. tapi tak upah untuk buat album sekali..sbb saya minat nak edit sendiri dan buat album sendiri.. nasib la tak amik gmbr sendiri..haha..so alang2 boleh buat photoshop editing tu..saya nak offer la servis ni utk sesiapa yg ada gambar yang belum diedit..berminat dgn teknik saya..bolehla call atau email. Murah2 punya la...rege nanti runding la..

Nak tgk gambar kahwin saya yang lain dan dah diedit...bole pg ke http://amaringo.fotopages.com/

Call me at 013-2386200...email pun bole: amaringo79@yahoo.com ...call me MAWI yeah!

Sunday, February 21, 2010

Baju Pengantin Songket Bunga Tabur Ungu

Assalamualaikum w.b.t

Sesuai dgn tajuk dan nama blog ini, bagi semua bakal mempelai yang inginkan baju pengantin berwarna ungu atau purple yang bertemakan tradisional..apa kata saya tawarkan kepada anda sepasang baju songket bunga tabur "pesak" tradisional Terengganu.

Baju ini ditempah sewaktu majlis perkahwinan saya pada awal November 2009. Baru lagi la..Masa tu tercari-cari juga baju untuk kami sewa tapi tak jumpa yang sesuai dan berkenan di hati. Sampai satu butik pengantin tu..dia kata dia leh buat ikut citarasa kitorang walaupun hanya utk disewa..Tp dia pancing gak kitorang utk beli terus baju tu memandangkan harga sewa ngan beli terus tak banyak bezanya. Fikir punya fikir..kitorang decide utk beli je baju tu..Mane la tau rezeki ada org lain berkenan leh jugak buat baju sewa..So..nilah dia blog yang dibuat semata-mata utk sewa sepasang baju songket pengantin kitorang ni..

Description mengenai baju - Sepasang baju tradisional songket bunga tabur yang berpesak. Berwarna original ungu atau purple, menambah seri dan seni tradisional yang tak lekang dek panas dan tak basah dek hujan. Sangat cantik dan klasik. Diletakkan diamonds di sekitar pergelengan baju dan di bahagian kaki baju untuk kelihatan lebih meriah dan cantik.

Satu lagi...baju ni rasanya tak berapa panas walaupun duk bawah matahari..so kalau berarak tgh2 panas buta tu..xde la berpeluh sakan.

Kalau berminat nak tengok baju secara live atau nak try tgk padan ke tak sila hubungi Erin di 013-3345032/ atau email di erinnaza@yahoo.com... ataupun Mawi 013-2386200 Email: amaringo79@yahoo.com

Pasal harga..contact saya kalo berminat..xde la mahal sangat..Masa kitorang carik2 baju masa tu..dah usha2 dah harga sewa orang lain..standard je la kot.

Kat bawah ni gambar-gambar perkahwinan kami dengan baju songket purple ni dari pelbagai angle..nak sarung kat patung utk display, nk kena beli patung la plak. Bagi yg live je la lg nmpk kot..